FridayNight DiscoFever

Noteer alvast in jouw agenda. Vrijdag 29 maart aanstaande in Goodhangout Friday Night Disco Fever van 21.00 uur tot 1.00 uur. Terug in de tijd en back you your roots! Terug naar jong en onbezorgd zullen we maar zeggen!

DJ Peter Snijders, bekend van Radio 10 Gold en de afterparty’s van o.a. de Musical Mama Mia en Saturday Night Fever neemt ons mee Back In Time! Heerlijk swingen op de 70’s en 80’s muziek op een verlichte discovloer! En natuurlijk mag de Disco Glitterbal natuurlijk niet ontbreken.

Qua programma invulling geven wij nog niet alles prijs, maar dat het een feestje wordt en de voetjes van de vloer gaan, dat is wel zeker!

Wij zien jou dan!

Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en evenementen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

#instagood #photooftheday #beautiful #happy #like4like #follow#friends #family #repost #fun #smile #food #follow4follow #life#amazing #photo

Claire Mijnals