Reggae Thursday 21 maart

Iedereen houdt in zekere mate wel van reggae, wat de muziek voorkeur ook moge zijn. Reggae is tijdloos en krachtig door de opzwepende drum- & basgeluiden en ‘laidback’ gevoel wat het geeft. Reggae is meer dan gewoon een van de muziekgenres net zoals GoodHangout meer is dan gewoon een restaurant.

Houdt jij ook van Reggae? Kom dan genieten van de bekende en minder bekende artiesten op donderdag 21 maart. Loop gezellig binnen! Donderdag 21 maart dus van 21.00 tot 01.00 uur met wekelijks als Line-Up: Sound-Cista & Easy Selecta Bra.

Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en evenementen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

#instagood #photooftheday #beautiful #happy #like4like #follow#friends #family #repost #fun #smile #food #follow4follow #life#amazing #photo

Claire Mijnals