Virgill's Chicken & Waffles @ GoodHangout

Yes! Een nieuw fenomeen is gaande at GoodHangout

Wij bieden nu namelijk ook Chicken & Waffle-gerechten aan op basis van traditionele recepten uit voornamelijk Amerika. Wij zitten nu in de Start-Upperiode en binnen enkele weken zullen wij alles helemaal goed georganiseerd hebben. But for now .. Wees Welkom .. Try it and have a Tasty, Surprising & Good Hangout.

Kom het proeven, wij stellen jouw mening op prijs! 
Nog even onze gewijzigde openingstijden:
Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00 uur tot 22.00 uur Zaterdag & Zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur
's Maandags gesloten.

Wij zien jou snel, vandaag of dit weekend wellicht @goodhangout!

Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en evenementen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

#instagood #photooftheday #beautiful #happy #like4like #follow#friends #family #repost #fun #smile #food #follow4follow #life#amazing #lekkereten #drinken #lunchen #wijn #chickenandwaffles#vrijmibo #goodhangout #opladen #zon #gezellig #weekendopen#maandagengesloten

Claire Mijnals