Time to Taste ..

.. ‘Virgill’s Chicken & Waffles!’ 
Wie Virgill is? .. Nou Virgill is de bedrijfsleider van GoodHangout. Wat GoodHangout is? .. Well .. The place to Be aan de H.J.E. Wenckebachweg 180 te Amsterdam Duivendrecht.
Virgill werd, tijdens zijn studie- en werkverblijf bij familie, in Amerika blootgesteld aan de befaamde “Southern Hospitality”. De familiewaarden, de saamhorigheid en de cultuur spraken hem erg aan, maar nog meer herinnerd hij zich zijn Grootmoeder Dorine’s kookkunsten. Liefde gaat door de maag en zijn Mama Dorine wist daarmee zijn ziel te raken. Op alle gelegenheden stond zij in de keuken een feestmaaltijd te bereiden, geliefd en gewaardeerd bij de gehele crowd van Family & Friends. Virgill spreekt dan ook van geluk dat zij, haar kleine neefje van over zee, toe liet in haar keuken om te helpen deze feestmaaltijden te bereiden. Zij leerde hem over de verschillende kruiden en specerijen die in de ‘Southern Kitchen’ thuishoren en die deze ‘Soul-Food‘ zo bijzonder maken.

Nu alweer een tijdje terug in Nederland en zijn ziel en smaakpapillen zijn Grootmoeder Dorine’s fijne kneepjes niet vergeten. Op basis daarvan daagde hij de Chef van Goodhangout uit het eens anders te doen. Verandering doet immers leven en de Chef gaf hem de ruimte om ‘Virgill’s Chicken & Waffles’ te mogen ontwikkelen. Virgill is dan ook enorm trots, en wij van GoodHangout absoluut ook, jullie te mogen laten weten dat het bijna zover is! Vanaf 2 juli gaat het officieel van start en tot die tijd is de testfase. In deze testfase krijg je maar liefst 25% korting op jouw bestelling én krijg je een gratis Biscuit!

Welkom bij ‘Virgill’s Chicken & Waffles’! Een Ode aan zijn Grootmoeder Dorine.

Kom waar het eten zo lekker is dat het de ziel raakt. Come and Try Out our Menu! See ya @Goodhangout!

Wil jij kans maken op een Foodvoucher ter waarde van € 25,- euro om heerlijk te komen eten tijdens de GrandOpeningWeek van Dinsdag 2 t/m Zaterdag 6 juli? Like dan de FBpagina https://www.facebook.com/virgillschickenandwaffles. Ben jij Liker 250, dan win jij de Voucher! Succes en tot snel in Goodhangout!

Claire Mijnals