Logo PNGx-01.png
 
Onze Kip van de Rotissoir en Louisiana Vleugels zijn 100% Halal.

Onze Kip van de Rotissoir en Louisiana Vleugels zijn 100% Halal.

 
Nu ook op Thuisbezorgd.nl!

Nu ook op Thuisbezorgd.nl!

Het verhaal achter Virgill’s Chicken & Waffles

Ik ben Virgill Ford, bedrijfsleider van GoodHangout, place to to be aan de Wenckebachweg 180 in Amsterdam.

Tijdens mijn studie- en werkverblijf bij familie in Amerika werd ik blootgesteld aan de befaamde “Southern Hospitality”. De familie waarden, de saamhorigheid en de cultuur spraken mij erg aan maar nog meer herinner ik mij mijn Grootmoeder Dorine’s kookkunsten.

Als liefde door de maag gaat wist Grandma Dorine onze ziel te raken. Op alle gelegenheden stond zij in de keuken een feestmaaltijd te bereiden, geliefd en gewaardeerd bij de gehele crowd aan family & friends. Ik mag van geluk spreken dat ze mij, haar kleine neefje van overzee toe liet in de keuken om haar te mogen helpen deze feestmaaltijden te bereiden. Zo leerde ik over de verschillende kruiden en specerijen die in de ‘Southern Kitchen’ thuishoren en die deze ‘Soul-Food‘ zo bijzonder maken.

Ik ben al weer vele jaren terug in Nederland maar mijn ziel en smaakpapillen zijn Grandma’s Dorine’s kookkunsten niet vergeten. Op basis daarvan daagde ik ‘Chef’ van GoodHangout uit mij de ruimte te geven ‘Virgill’s Chicken & Waffles’ te mogen ontwikkelen en kreeg daarvoor groen licht.

Ik ben enorm trots u te mogen laten weten dat het zover is! We zijn geopend met de lunch elke Dinsdag t/m Vrijdag van 12:00 tot 14:00 en elke Dinsdag t/m Zaterdag van 17:00 tot 22:00! Tevens kan je van Dinsdag t/m Zaterdag ook online bestellen! Bestel hier nu online!

Ik hoop u snel te zien bij ‘Virgill’s Chicken & Waffles’! Waar het eten zo lekker is dat het de ziel raakt, een Ode aan mijn Grandma Dorine.

OG-01.png
 


Virgill’s Chicken & Waffles Menu

Bekijk ons menu op locatie! Voor bezorgen geldt een kleinere selectie en andere prijzen

 


Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en aanbiedingen!